UŞAK / BANAZ - 31 Ağustos Ortaokulu

31 Ağustos Ortaokulu

CUMHURİYET MAH. 31 AĞUSTOS CAD. No 37 31 AĞUSTOS ORTAOKULU BANAZ/UŞAK
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen , okuyan , inceleyen , araştıran , analiz ve sentezler yapabilen iyi insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği ; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı ; dünü bugüne , bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu ; yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede , bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli "MODEL OKUL" olmaktır.
Misyon
Biz; Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları´na bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek.Öğrencilerimize akademik bilginin yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak.Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, araştıran, bilimsel ve çağdaş düşünceyi birleştirebilen, üreten ve ürettiklerini paylaşan, takım ruhuna sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :SABAHÇI ÖĞRETİM
SABAH GİRİŞ: 07.40 ÇIKIŞ: 13.20
KARAYOLU, DEMİRYOLU
ŞEHİR MERKEZİ
İLÇE MERKZİNE 0 KM UZAKLIKTA İL MERKEZİNE İSE 30 KM UZAKLIKTADIR.
Sportif Etkinlikler
ÖZELLİKLE SON YILLARDA BADMİNTON, MASA TENİSİ SPORLARINDA İL DERECELERİ ELDE EDİP İLÇEMİZİ BÖLGE TURNUVALARINDA TEMSİL ETMEKTEYİZ